Makedonija.SlajderБизнисБизнис.ПорталПолитика

Извештајот „Дуинг бизнис 2019“ на Светска банка на денешната редовна владина седница

По предлог од Министерството за финансии, на денешната редовна 102 седница Владата на Република Македонија ќе го разгледа Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредити.

Back to top button
Close
Close