0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Izraelin e ndan një linjë e re e frontit

Midis hebrenjve izraelitë dhe arabëve izraelitë ka shpërthyer një luftë e ashpër dhe kjo është më e rrezikshme sesa konfrontimi me Hamasin në Gazë, paralajmëron Peter Munk, gazetar në gazetën gjermane “Zidojçe Cajtung”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close