Дописници МКД

Изминатата седмица 120 новозаразени со коронавирусот во Охрид, 54 во Струга, 21 во Дебар

Седмичниот билтен на Центарот за јавно здравје од Охрид што ги опфаќа општините Охрид, Дебрца, Струга, Вевчани, Дебар и Центар Жупа покажува дека во периодот од 24 до 30 октомври лабораториски е дијагностицирано присуство на КОВИД-19 кај 195 лица и тоа кај 120 од Општина Охрид, кај 54 од Струга и 21 лице од Општина Дебар.

Back to top button
Close
Close