КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Изложбата „Предизвици и насоки“ поставена во Созопол до 8 јуни

Изложбата „Предизвици и насоки“, составена од дела на македонски и бугарски современи ликовни уметници, до 8 јуни ќе биде поставена во Созопол. Делата на 12-те автори се изработени во различни техники – сликарство, графика, цртеж, фотографија, а исто така се застапени инсталирани светлечки објекти и видеоарт.

Back to top button
Close
Close