КултураКултура.Портал

Изложбата „Напречно црвено низ празното“ на „Скопско лето“

Во рамки на „Скопско лето 2021“ во Изложбениот салон на Културно информативен центар вечер во 20 часот ќе биде отворена изложбата „Напречно црвено низ празното“ на  Марина Цветановска Мартиновска.

Back to top button
Close
Close