КултураКултура.Портал

Изложба посветена на народностите на РСМ во Словачка

Изложба посветена на Република Северна Македонија ќе се одржи  во Музејот на град Лученец, административен центар на регион Новоград - Словачка, и ќе трае до 29 август оваа година.

Back to top button
Close
Close