КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Изложба „Неправилен ритам“ на Билјана Билбилоска во Белград

Самостојната изложба на слики од македонскиот уметник Билјана Билбилоска е отворена во куќата на поетот Ѓура Јакшиќ во Белград. На изложбата се претставени слики изработени во последните три години, во техника масло и акрил на платно и на картон.

Back to top button
Close
Close