КултураКултура.Портал

Изложба на ракотворби на украински уметници кои живеат во Северна Македонија

Изложба на дела од украински уметници кои живеат во Скопје денеска ќе се одржи од 12:00 до 14:00 часот во Музејот на македонската борба, информира Амбасадата на Украина.

Back to top button
Close
Close