Фотосервис

Изложба на плакати – „Цврсто, сите заедно!“

„Плакарт“ и 13-то издание на Скопје постер фестивал се приклучуваат на глобалното дизајнерско движење против ковид-19 со изложба на плакати со мото „Цврсто, сите заедно!“

Back to top button
Close
Close