КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Изложба на дела од четворица графичари во МКЦ

Во Галерија МКЦ денеска во 17 часот ќе биде отворена групна изложба со едноставен наслов „Изложба“, на која ќе бидат претставени дела од  младите графичари Ана Трајковска, Душан Стефановски, Ивана Секулоска и Јован Јосифовски.

Back to top button
Close
Close