КултураКултура.Портал

Изложба „Куферот на Макс Фриш“ и промоција на книга „Тревога“ во Кинотека

Во изложбениот салон и летното кино „Мирно лето“ на Кинотеката на Македонија вечер, со почеток во 19 часот, се организира заеднички настан – отворање на изложбата на уметнички објекти „Куферот на Макс Фриш“ на Владимир Симоновски и промоција на поетската книга „Тревога“ од Иван Додовски.

Back to top button
Close
Close