КултураКултура.Портал

Изложба „Како што е“ на Антони Мазневски во Чифте амам

„Како што е“ е најновиот ликовен проект на уметникот Антони Мазневски. Изложбата ќе биде поставена во Националната галерија, во објектот на Чифте амам, во периодот од утре до 6 ноември 2020 година.

Back to top button
Close
Close