КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Изложба „Архетипови“ на Билјана Билбилоска вечер во галерија „Ко-Ра“

Петта самостојна изложба, насловена „Архетипови“ на м-р Билјана Билбилоска ќе биде поставена вечер во 19 часот во новиот салон на галеријата „Ко-Ра“ во Домот на култура „Кочо Рацин“.

Back to top button
Close
Close