КултураКултура.Портал

Излезе од печат „Своја“, првиот роман на Ирена Никола Чаушевска напишан според вистинска приказна

Со издавањето на книгата „Своја: За најважните работи во животот за кои никој не нѐ подготвува“, Ирена Чаушевска од минатата недела се вброи и меѓу македонските писатели.

Back to top button
Close
Close