КултураКултура.Портал

Излезе од печат новото издание на збирката поезија „Мостови на пријателство 4“

По повод одбележувањето на 28 септември – Меѓународниот ден на Бошњаците, четврти пат по ред во издание на „Диван“ излезе од печат збирката поезија „Мостови на пријателство 4“ од група автори од Северна Македонија и поширокиот регион.

Back to top button
Close
Close