Дописници МКДОпштински вести

Излезе од печат нова книга на гевгеличанецот Стефчо Стефанов

Од книжевната работилница на гевгеличанецот Стефчо Стефанов излезе од печат книгата насловена „Ај шо лафиш“ која претставува продолжение на „Гевгелексикон“, во кој беа презентирани зборови, изреки и фрази од гевгелискиот дијалект.

Back to top button
Close
Close