0_Македонија.ПорталПарламентарни избори 2020Политика

ИЗБОРИ 2020: МИА ќе ги претстави програмите на учесниците на Предвремените парламентарни избори

Медиумската информативна агенција - МИА, по повод претстојните Предвремените парламентарни избори, ќе ги претстави програмите на партиите, коалициите и независните кандидати врз основа на кандидатските листи што ги утврди Државната изборна комисија.

Скопје, 24 јуни 2020 (МИА) – Медиумската информативна агенција – МИА, по повод претстојните Предвремените парламентарни избори, ќе ги претстави програмите на партиите, коалициите и независните кандидати врз основа на кандидатските листи што ги утврди Државната изборна комисија.

За таа цел, партиите, коалициите и независните кандидати кои ќе учествуваат на изборите, можат да достават сублимирана содржина на нивната изборна програма по електронска пошта на е-адресата на МИА mia@mia.mk. Текстот треба да содржи најмногу 6.000 карактери. миа/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close