0_Магазин.ПорталЗанимливости

Избегнал смртна казна, но почина од коронавирусот

Ромел Брум (64) ja преживеал самата егзекуција со смртоносна инјекција пред 11 години. Тој сега, најверојатно, имал Ковид-19 и бил на списокот на  можните заразени во затворот.

Back to top button
Close
Close