Фотосервис

Изјави: Заев, Царовска и Богоев

Претседателот на Владата Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска, придружени од градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев се обратија по повод првиот училиштен ден

Back to top button
Close
Close