Фотосервис

Изјави Талат Џафери и Дејан Жидан

Изјави на Претседателот на Собранието на Р.С.Македонија, Талат Џафери и Претседател на Државниот збор на Р.Словенија, Дејан Жидан

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close