0_Македонија.ПорталПолитика

Изјави по седницата на СБ (во живо)

Изјави по седницата на Советот за безбедност, на која се расправаше за актуелната состојба со пандемијата на Ковид-19 и за мерките и активностите на надлежните институции. 

Скопје, 29 октомври 2020 (МИА) – Изјави по седницата на Советот за безбедност, на која се расправаше за актуелната состојба со пандемијата на Ковид-19 и за мерките и активностите на надлежните институции.

Back to top button
Close
Close