Економија

Изјави по отворањето на првиот Национален Старт-ап самит „Заеднички влијаеме“ (ВО ЖИВО)

Изјава на премиерот Зоран Заев по отворањето на првиот Национален Старт-ап самит под мотото „Заеднички влијаеме“, во организација на „Старт-ап Македонија“ и „Бизнис импакт лаб“ и со поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој и Швајцарската претприемачка програма – Swiss EP.

Скопје, 28 мај 2021 (МИА) – Изјава на премиерот Зоран Заев по отворањето на првиот Национален Старт-ап самит под мотото „Заеднички влијаеме“, во организација на „Старт-ап Македонија“ и „Бизнис импакт лаб“ и со поддршка од Фондот за иновации и технолошки развој и Швајцарската претприемачка програма – Swiss EP.

Back to top button
Close
Close