Линк во живоПолитика

Изјави на Заев, Шахпаска и Георгиевски (во живо)

Премиерот Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и  градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски ќе присуствуваат на отворање на новата градинка „Пеперутка”.

Скопје, 27 јули 2021 (МИА) – Премиерот Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и  градоначалникот на Општина Гази Баба, Борис Георгиевски ќе присуствуваат на отворање на новата градинка „Пеперутка”.

https://fb.watch/6-w0yylcH

Back to top button
Close
Close