0_Web_АктуелноЕкономијаЛинк во живо

Изјави на вицепремиерот Битиќи, директорот на ДТИРЗ, Деспотовски и извршниот директор на „Пурпласт“, Шишманоглу (ВО ЖИВО)

Изјави на вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони, Јован Деспотовски и извршниот директор на „Пурпласт“, Мехмед Шишманоглу по потпишувањето на договорот за државна помош помеѓу Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони и турската компанија „Пурпласт“.

Скопје, 18 февруари 2021 (МИА) – Изјави на вицепремиерот задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони, Јован Деспотовски и извршниот директор на „Пурпласт“, Мехмед Шишманоглу по потпишувањето на договорот за државна помош помеѓу Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони и турската компанија „Пурпласт“.

 

Back to top button
Close
Close