Линк во живоПолитикаСкопје

Изјави на Спасовски и Богоев (во живо)

Изјави на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев по посетата на полициската станица Карпош.

Back to top button
Close
Close