Линк во живоОпштество

Изјави на Шахпаска и Димовски (во живо)

Изјави на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и претседателот на Сојуз на синдикати на Македонија(ССМ), Дарко Димовски.

Back to top button
Close
Close