Линк во живоОпштество

Изјави на премиерот Заев и министерката Царовска (ВО ЖИВО)

Изјави на премиерот Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска пред почетокот на јавната расправа за реформите во средното стручно образование.

Струмица, 19 февруари 2021 (МИА) – Изјави на премиерот Зоран Заев и министерката за образование и наука Мила Царовска пред почетокот на јавната расправа за реформите во средното стручно образование.

Back to top button
Close
Close