Скопје

Изјави на премиерот Заев и градоначалникот на Скопје, Шилегов (во живо)

Скопје, 19 февруари 2021 (МИА) – Изјави на премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на Кеј „13 Ноември“.

Back to top button
Close
Close