0_Македонија.ПорталЛинк во живоПолитика

Изјави на премиерот Заев и американскиот потсекретар Крач (ВО ЖИВО)

Премиерот Зоран Заев и потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на САД денеска потпишуваат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии. 

Скопје, 23 октомври 2020 (МИА) – Премиерот Зоран Заев и потсекретарот за економски раст, енергија и животна средина во Владата на САД денеска потпишуваат меморандум за разбирање за безбедност на 5G технологии.

Таг
Back to top button
Close
Close