0_Македонија.ПорталЕкономијаЛинк во живо

Изјави на Николовки, Бектеши и Симеска-Димоска (во живо)

Изјави на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, министерот за економија Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државниот пазарен инспекторат Анета Симеска Димоска.

Скопје, 30 мај 2021 (МИА) – Изјави на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, министерот за економија Крешник Бектеши и в.д. директорот на Државниот пазарен инспекторат Анета Симеска Димоска.

Back to top button
Close
Close