Политика

Изјави на МНР Османи и евроамбасадорот Гир (во живо)

Скопје, 30 октомври 2020 (МИА) – Изјави на министерот за надворешни работи Бујар Османи и евроамбасадорот Дејвид Гир.

Османи и Гир денеска во МНР имаат средба со претставници на младите од различни институции и организации во Република Северна Македонија.

Средбата се одржува со цел размена на мислења и отворање дискусија за младинските политики и нивната инклузија во актуелните процеси на национално и регионално ниво.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/395453861828858/

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/395453861828858/

Back to top button
Close
Close