0_Web_АктуелноВидео изјаваОпштество

Изјави на министрката Царовска и градоначалникот Богоев (ВО ЖИВО)

Изјави на министерката зa образование и наука, Мила Царовска, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, претставникот од амбасадата на Велика Британија, Ричард Малион и извршната директорка на Центарот за управување со промени, Неда Малеска – Сачмароска по промоцијата на националната платформа за електронски упис на првачиња за 2021/2022 учебна година.

Скопје, 22 април 2021 (МИА) – Изјави на министерката зa образование и наука, Мила Царовска, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев, претставникот од амбасадата на Велика Британија, Ричард Малион и извршната директорка на Центарот за управување со промени, Неда Малеска – Сачмароска по промоцијата на националната платформа за електронски упис на првачиња за 2021/2022 учебна година.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close