Политика

Изјави на министерот Маричиќ и претседателот на Здружението на судии Саити (ВО ЖИВО)

Изјави за медиумите на министерот за правда Бојан Маричиќ и претседателот на Здружението на судии Џемали Саити.

Back to top button
Close
Close