Видео изјаваОпштество

Изјави на министерот Филипче и градоначалникот на Чаир, Ганиу (ВО ЖИВО)

Изјави на министерот за здравство Венко Филипче и градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу по примопредавањето на донацијата на две амбулантни возила од Општината за Здравствен дом – Скопје. 

Скопје, 22 јанаури 2021 (МИА) – Изјави на министерот за здравство Венко Филипче и градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу по примопредавањето на донацијата на две амбулантни возила од Општината за Здравствен дом – Скопје.

Back to top button
Close
Close