Економија

Изјави на министерот Бесими и претставникот на УСАИД, Јановски (ВО ЖИВО)

Изјава на министерот за финансии Фатмир Бесими и претставникот на Канцеларијата на УСАИД, Ерик Јановски по потпишувањето на Договорот за грант за партнерство за развој меѓу Република Северна Македонија и САД.

Скопје, 6 мај 2021 (МИА) – Изјава на министерот за финансии Фатмир Бесими и претставникот на Канцеларијата на УСАИД, Ерик Јановски по потпишувањето на Договорот за грант за партнерство за развој меѓу Република Северна Македонија и САД.

Back to top button
Close
Close