0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Изјави на министерката Шекеринска и амбасадорката Галовеј (во живо)

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и амбасадорката на Обединетото Кралство Рејчел Галовеј ќе дадат изјави посветени на одбранбената соработка помеѓу двете земји.

Скопје, 25 ноември 2020 (МИА) – Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и амбасадорката на Обединетото Кралство Рејчел Галовеј ќе дадат изјави посветени на одбранбената соработка помеѓу двете земји.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/3559260247445077

Back to top button
Close
Close