0_Web_АктуелноОпштество

Изјави на министерката Царовска и заменик министерот Шабани (ВО ЖИВО)

Изјави на министерката за образование и наука Мила Царовска и заменик министерот Арафат Шабани пред консултативните средби со претставници на компаниите, локалните самоуправи и средните стручни училишта. 

Гостивар, 26 февруари 2021 (МИА) – Изјави на министерката за образование и наука Мила Царовска и заменик министерот Арафат Шабани пред консултативните средби со претставници на компаниите, локалните самоуправи и средните стручни училишта.

Back to top button
Close
Close