0_Web_АктуелноЛинк во живоОпштествоСкопје

Изјави на Царовска, Шилегов и Сутер (ВО ЖИВО)

Министерката за образование и наука Мила Царовска, швајцарската амбасадорка Сибил Сутер и градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на консултативна средба со раководствата на скопските средни стручни училишта и со претставници на бизнис-заедницата. 

Скопје, 24 февруари 2021 (МИА) –  Министерката за образование и наука Мила Царовска, швајцарската амбасадорка Сибил Сутер и градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов на консултативна средба со раководствата на скопските средни стручни училишта и со претставници на бизнис-заедницата.

Back to top button
Close
Close