0_Македонија.ПорталЛинк во живоПолитика

Изјави на Брнз и Шекеринска по повод прелетот на авиони за добредојде на Северна Македонија во НАТО (во живо)

Американската амбасадорка Кејт Мари Брнз и министерката за одбрана Радмила Шекеромска ќе дадат изјави по повод прелетот на американски воени авиони над Скопје - „Добредојдовте во НАТО“, за да го поздрават членството на Република Северна Македонија во Алијансата.

Скопје, 29 мај 2020 (МИА) – Американската амбасадорка Кејт Мари Брнз и министерката за одбрана Радмила Шекеромска ќе дадат изјави по повод прелетот на американски воени авиони над Скопје – „Добредојдовте во НАТО“, за да го поздрават членството на Република Северна Македонија во Алијансата

Изјави на амбасадорката Брнз и на министерката Шекеринска по повод прелетот на авиони за добредојде во НАТО на Северна Македонија

Posted by MИА.mk on Петок, 29 мај 2020

 

 

Back to top button
Close
Close