Линк во живоОпштествоСкопје

Изјави Царовска и Богдановиќ (во живо)

Изјави на министерката Царовска и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ по направениот увид во реконструираното второ крило на тоалетите во ООУ „11 Октомври“. 

Скопје, 12 мај 2021 (МИА) – Изјави на министерката Царовска и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ по направениот увид во реконструираното второ крило на тоалетите во ООУ „11 Октомври“.

Back to top button
Close
Close