Линк во живоПолитика

Изјава на вицепремиерот Љупчо Николовски (во живо)

Изјава на вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски по средба со инспекторите од Државниот санитарен и здравствен инспекторат. (ВО ЖИВО) 

Скопје, 27 ноември 2020 (МИА) – Изјава на вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски по средба со инспекторите од Државниот санитарен и здравствен инспекторат.

 

Back to top button
Close
Close