Општество

Изјава на в.д. директорот на ЦУК, Ангелов (ВО ЖИВО)

Изјава на в.д. директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Стојанче Ангелов.

Скопје, 24 ноември 2020 (МИА) – Изјава на в.д. директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК), Стојанче Ангелов.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/366765901060729/

 

 

 

Back to top button
Close
Close