Линк во живоПолитика

Изјава на премиерот Зоран Заев (ВО ЖИВО)

Изјава на  премиерот Зоран Заев, директорот на ТАВ Метин Батак и градоначалникот на општина Шуто Оризари Курто Дудуш по повод почетокот на работите на атмосферската канализација во Шуто Оризари од средства од ТАВ.

Скопје, 26 јули 2021 (МИА) – Изјава на  премиерот Зоран Заев, директорот на ТАВ Метин Батак и градоначалникот на општина Шуто Оризари Курто Дудуш по повод почетокот на работите на атмосферската канализација во Шуто Оризари од средства од ТАВ.

Back to top button
Close
Close