Политика

Изјава на премиерот Спасовски по координативната средба со партиските лидери (во живо)

Изјава на претседателот на Владата Оливер Спасовски по координативната средба со лидерите на СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, ДУИ, БЕСА, ДПА, Алијанса и Алтернатива во врска со реализација на владините мерки за справување со коронавирусот.

Скопје, 12 март 2020 (МИА) – Изјава на претседателот на Владата Оливер Спасовски по координативната средба со лидерите на СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, ДУИ, БЕСА, ДПА, Алијанса и Алтернатива во врска со реализација на владините мерки за справување со коронавирусот.

Back to top button
Close
Close