Линк во живоПолитика

Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи (во живо)

Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи по тематската дискусија поврзана со парламентарната димензија на надворешната политика и улогата на Собранието и парламентарната дипломатија во остварувањето на стратешките надворешно-политички цели на Република Северна Македонија во наредните десет години.

Скопје, 21 јули 2021 (МИА) – Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи по тематската дискусија поврзана со парламентарната димензија на надворешната политика и улогата на Собранието и парламентарната дипломатија во остварувањето на стратешките надворешно-политички цели на Република Северна Македонија во наредните десет години.

Back to top button
Close
Close