Политика

Изјава на министерот Османи (ВО ЖИВО)

Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи по отворањето на панелот „Патот до Преспа форум за дијалог“ организиран од МНР.

Скопје, 28 мај 2021 (МИА) – Изјава на министерот за надворешни работи Бујар Османи по отворањето на панелот „Патот до Преспа форум за дијалог“ организиран од МНР. 

Back to top button
Close
Close