Линк во живоОпштество

Изјава на министерот Филипче за состојбата со коронавирусот (во живо)

ВО ЖИВО - Изјава на министерот за здравство Венко Филипче за состојбата со коронавирусот.

Скопје, 25 февруари 2002 (МИА) – ВО ЖИВО – Изјава на министерот за здравство Венко Филипче за состојбата со коронавирусот.

Изјава на министерот Филипче за коронавирусот

Posted by MИА.mk on Вторник, 25 февруари 2020

 

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close