Линк во живоОпштество

Изјави на министерот за здравство Венко Филипче и Александра Грозданова, претседателка на Комитетот за имунизација (во живо)

ВО ЖИВО - Изјава на министерот за здравство Венко Филипче за резултатите од тестирањето на патникот од Дубаи што беше хоспитализиран на Инфективната клиника со симптоми на грип. 

Скопје, 4 декември 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Изјави на министерот за здравство Венко Филипче и Александра Грозданова, претседателка на Комитетот за имунизација.

Back to top button
Close
Close