Линк во живоОпштество

Изјава на министерката Мила Царовска (во живо)

Изјава на министерката за образование Мила Царовска, која денеска е во  посетата на скопските средни стручни училишта „Здравко Цветковски“, „Георги Димитров“, „Владо Тасевски“ и „Димитар Влахов“, во рамки на втората фаза од кампањата за промоција на средното стручно образование „Учи паметно, работи стручно“, чија цел е запознавање на идните средношколци со перспективите и можностите кои ги нуди овој тип на образование.

Скопје, 26 мај 2021 (МИА) – Изјава на министерката за образование Мила Царовска, која денеска е во  посетата на скопските средни стручни училишта „Здравко Цветковски“, „Георги Димитров“, „Владо Тасевски“ и „Димитар Влахов“, во рамки на втората фаза од кампањата за промоција на средното стручно образование „Учи паметно, работи стручно“, чија цел е запознавање на идните средношколци со перспективите и можностите кои ги нуди овој тип на образование.

Таг
Back to top button
Close
Close