Фотосервис

Изјава на Драги Ѓорѓиев и Ангел Димитров

Изјава за медиумите на копретседателите на Билатералната мултидисциплинарна комисија за историски и образовни прашања помеѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија Драги Ѓорѓиев и Ангел Димитров

Back to top button
Close
Close